مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

سلام وقت بخیر

من دوسالی هست که ازدواج کردم بعد از دوسال با زنم سر موضوعی به اختلاف خوردیم
و الان زنم اعتراف کرده که با اجبار خانواده اش راضی به ازدواج با من شده و خودش هیچ علاقه ای به این ازدواج نداشته (شاهد هم دارم)
الان در دادگاه درخواست مهریه کرده

باتوجه به اینکه از نظر شرعی اگه زنی به اجبار تن به ازدواج دهد عقد باطل است و ازدواجی صورت نگرفته آیا میتونم کاری کنم

من میتونم به خاطر اینکه ازدواجمون با اجبار خانواده اش بوده اقدامی بکنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این ادعاها هیچ فایده ای ندارد. نه عقد باطل است نه علیه خانواده اش می توانید اقدامی کنید. مهریه در هر حال باید پرداخت شود. دادخواست اعسار بدهید تا تقسیط شود.