مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس تعزیری به جریمه نقدی

ضمن عرض سلام خدمت شما مشاورین گرامی!!! بنده در پرونده مشارکت سرقت مبلغ80م رد مال و 10ماه حبس تعزیری برایم رای صادر نمودند با توجه به موقعیت شغلی ام و جایگاه اجتماعی ام و وضعیت خانواده ام چگونه میتوانم حبسم را به جریمه نقدی تبدیل کنم لطفا مرا راهنما و نحات دهید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر رایقطعی شدهاست پس از تحمل مقری از حبس تقاضای نهادهای ارفاقی نمایید. (تعلیق، ازادی مشروط، پابند الکترونیک)

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

امکان ندارد ، ممکن است اگر رضایت شاکی را اخذ نمایید ، دادگاه در مجازات شما تخفیف قائل شود .