مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به راهنمایی برای مالکیت سیم کارت

با درود و احترام پدرم حدود 20 سال قبل یک سیم کارت خرید ولی به نام خودش نزد و به نام یکی از دوستانش هست که آدرسی از ایشون ندارم،
الان پدرم فوت کرده و این سیم کارت دائمی بوده و کد 1 هست و ارزشمند میباشد.
مدارکی که دارم خود سیم کارت هست، میتونم ریز مکالمات رو استعلام کنم و یکسری قبض دارم از قدیم تا الان که توسط خانواده پدرم،مادرم و خودم پرداخت شده است.
آیا با داشتن این مدارک و در دست داشتن سیم کارت میتوانم دادخواست برای الزام به سند را برای دریافت مالکیت سیم کارت انجام دهم؟
چون تمام این مدت سیم کارت دست پدرم بوده و همه ی قبوض ش هم توسط ما پرداخت شده
و یک نکته قبلا هم پدرم از مالک سیم کارت تقاضا کرده بود سیم کارت را به نامش کند ولی ایشان همکاری نکردند.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید لیکن می بایست اثبات نمایید پدرتان آن را خریداری نموده است. تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است .