مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل

سلام و عرض ادب
یک واحد تجاری در سال 97 پیش خرید کردم قرار بود در سال 98 تحویل دهد اما ما در 1400 تحویل گرفتیم حالا امتیاز برق ما خریداری نموده ولی با مشکلاتی که با شهرداری دارد قرارداد ما فسخ شده با اداره برق ودر مورد سند هم هیچ اقدامی نشده و الباقی ساختمان را هم آزاد گذاشته و تحویل بقیه خریداران نمی دهد و دنبال پایان کار نمیرود لطفا دوستان مرا راهنمایی کنند ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست الزام به ایفای تعهدات علیه فروسنده مطابق قرارداد فی مابین تقدیم دادگاه نمایید .