مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن بیمه فرزند دختر به تکفل پدر

با سلام و احترام.
دختری 29 ساله و مجرد هستم. من مدتی پیش به دلیل اشتغال به کار، از تکفل پدرم در بیمه خارج شدم. حالا که دیگه مشغول به کار نیستم میخوام مجددا از طریق پدر، بیمه بشم. آیا لازمه که به صورت غیر حضوری و در سایت بیمه تامین اجتماعی کاری انجام بدم؟
چون چند وقت پیش که پدرم به شعبه ی تامین اجتماعی مراجعه کرده بودن، بهشون گفته شده بود که باید در سایت کاری انجام بشه. ولی متاسفانه الان هرچی میگردم چیز خاصی پیدا نمیکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان پذیر است
حضوری پيگير ماجرا شوید
...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بیمه مراجعه حضوری داشته باشید تا کار شما انجام شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شما باید بیمه پردازی خود را قطع کنید بعد پدرتان باید درخواست تحت تکفل دادن شما را بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا بیمه که پرداخت می نمایید می بایست قطع شود شود سپس پدر شما می بایست درخواست کفالت دهد و میتوانید حضوری پیگیری کنید یا با تلفن 1420 تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در سامانه خدمات عیر حضوری تامین اجتماعی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به کارگزاری های بیمه مراجعه نمایید تا اقدام نمایند .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بیمه موضوع را پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مراجعه حضوری از طریق بیمه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کارگزاری یا شعبه بیمه پیگیری کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای ثبت نام و تکمیل فرآیند بیمه در تامین اجتماعی باید به صورت اینترنتی با مراجعه به سایت بیمه تامین اجتماعی اقداماتی انجام دهید. به طور کلی بسیاری از خدمات تامین اجتماعی این روزها به صورت آنلاین و از طریق سایت اینترنتی مربوطه ارائه می‌شوند. بنابراین، ممکن است که در زمانی که پدر شما به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کرده بود، خدمات آنلاین بیمه مربوطه هنوز فعال نبوده باشد. در هر صورت، بهتر است با تماس با شعبه مرکزی تامین اجتماعی شهر خودتان، اطلاعات بیشتری درباره فرآیند ثبت نام دریافت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بیمه موضوع را پیگیری بفرمائید.