مشاوره حقوقی رایگان - بازگرداندن بیمه فرزند دختر مجرد به تکفل پدر

با سلام و احترام.
دختر مجرد هستم و دو سال پیش به دلیل اشتغال به کار از تکفل بیمه تامین اجتماعی پدرم خارج شدم. الان دوباره قصد دارم زیرمجموعه ایشون قرار بگیرم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه کاری باید انجام بدم. آیا لازمه که به صورت غیر حضوری و در سایت بیمه کاری انجام داده بشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به بیمه سازمان تامین اجتماعی یا به پروفایل خود در سایت آن بیمه مراجعه نمایید .