مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام
در سال 91 زمین زراعی خریداری نمودم که داخل طرح هادی بوده است ولی در بازنگری طرح سال 1400 این زمین را از طرح خارج کرده‌اند آیا امکان این وجود دارد که با طرح دعوی، زمین مورد نظر دوباره وارد طرح هادی شود

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید حضوری موضوع را از بنیاد مسکن پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر احتمالی متصور است می‌توانید اقدام نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر میرسد . اما نیاز ب بررسی تمامی جوانب امر دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از طریق بنیاد مسکن اقدام نمایید . در نهایت می بایست تقاضای تغییر کاربری بدهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است نمی‌توان پاسخ دقیقی تقدیم داشت
بله
بستگی به طرح ونقشه آن دارد
...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید نتيجه قابل پیش بینی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، امکان ورود مجدد زمین به طرح هادی وجود دارد، اما به شرطی که زمین هنوز مطابق با شرایط طرح باشد و مشکلاتی مانند تغییر کاربری آن رخ نداده باشد. برای ورود دوباره زمین به طرح هادی، باید به دفتر اجرایی طرح مراجعه کرده و درخواست خود را برای ارزیابی و بررسی ارائه دهید.