مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل دیپلم و پیش دانشگاهی دانشگاه فرهنگیان بعد از فارغ التحصیل و شروع بکار در اموزش و پرورش

سلام من فارالتحصیل دانشگاه فرهنگیان هستم طبق تعهد محضری بعد فارغ التحصیلی با ید 2برابر خدمت در اموزش و پرورش کنم و الان دارم کار می کنم ومدرک لیسانسم تا پایان تعهد بماند ولی الان به دانشگاه فرهنگیان مراجعه کردم و مدرک دیپلم و پیش را بگیرم به من نمی دهند اصلا در تعهد هم نمی باشد کجا شکایت کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات آن دانشگاه و تعهدی به آن داده اید ملاک عمل است .