مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دقیق سال تنظیم سند ملکی توسط کارشناس رسمی دادگستری

سلام. یکی از نهادهای حاکمیتی پس از صدور قرار سرپرستی دادخواست ابطال سند مالکیت بنده را از دادگاه انقلاب تنظیم و ارسال نموده است و دلیل آن را نیز انتقال طی سند دفترچه ای به فردی میداند که این سند اول به ایشان منتقل شده است سپس به ایادی قبلی من. یعنی به ادعای ایشان فروش مال غیر صورت گرفته است.ضمنا این انتقال در گردش ثبتی سازمان ثبت اسناد نیز وجود ندارد و اداره ثبت این انتقال را تایید نمی کند. آیا در صورت تقاضای بنده- خوانده - و دستور ارجاع قاضی دادگاه انقلاب به کارشناسان خط و امضا و جعل دادگستری، امکان تعیین سال دقیق تنظیم و امضا سند ملکی نزد آن نهاد جهت اثبات جعل بودن آن وجود دارد ? تشکر