مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن

باسلام؛ مادرم مدتی پیش به رحمت خدا رفت و برادرش تا زمان فوت مادرم وکالت او از ملک ورثه ای و مشاعی متعلق به پدربزرگم را برعهده داشت واین ملک یک سوله بزرگ است که درآمد بالایی دارد.
من تک فرزند مادرم هستم ولی برای هزینه های کفن و دفن هیچ مشورتی با من صورت نگرفت و دایی ام کلیه هزینه ها را که البته از اجرت المثل ایام تصرف مربوط به سهم الارث مادرم بود پرداخت کرد.
ولی الان ادعای دریافت این هزینه ها را از من دارد؛ آیا با توجه به اینکه دایی ام تا فوت مادرم وکالت ملک مشاعی و ورثه ای پدرشان را ارطرف مادرم برعهده داشت و اجرت المثل مربوط به سهم الارث مادرم را تحت اختیار داشت ، میتواند من را محکوم به پرداخت این هزینه ها کند؟
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر از شما مطالبه وجهی دارد می بایست اثبات نماید . شما نیز می توانید حساب دوران وکالت را ایشان مطالبه نمایید .