مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام 15سال پیش پدرم 25من زمین ب برادرم فروخته که در قولنامه بنگاهی ذکرشده پول زمین پرداخت شد ولی پرداخت نکرد حالا 5ساله پدر فوت کرده برادرم هم زمین رافروخته وقولنامه را از خونه دزدیده ما قولنامه دستومون نداریم حالا میتوانم شکایت کنم برای اثبات مندرجات وثمن قولنامه که بدهی برای پدرمه ومنم ورثه هستم ایا به نحوه من چیزی میشود یاخیر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پدرتان در زمان حیاتش به هر طریق واگذار کرده حتی مبایعه نامه ای که پولش را نگرفته ، معتبر است. فی الحال شما نمی توانید مدعی شوید.