مشاوره حقوقی رایگان - همسر گمشده ک ب بیماری اعتیاد مبتلا بود خبری ازش نمیتونم پیداکنم

سلام همسر من اعتیاد داشته و مدت 30 روز است که پلیس در خیابان او را بازداشت کرده وقتی ب کلانتری مراجعه کردم به من گفتن او را انتقال دادن کمپ و من به کمپ ترک اعتیاد رفتم اماآنجا بمن گفتند کسی به این اسم نداریم و کسی آنجا بود که گفت بامابازداشت کردن امااورا انتقال دادن زندان ومن وقتی ب زندان رفتم برای ملاقات در آنجا هم به من گفتند کسی با این مشخصات اینجا یعنی در زندان نیست حالا نمی دانم کجا برم وازکی بپرسم کجاست تا بتوانم پیداش کنم هرجای بگیدتماس گرفتم وقتی پلیس درخیابان اوراگرفته بجزپلیس از کجابایدپیگیراوباشم تابدانم کجاست شمارو ب این ماه عزیز ماه رمضان قسم میدم ک کمکم کنی 30 روزه توشهرغربت یه زن تنهاآواره خیابان های غربت شدم دنبال همسرم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادسرای محل زندگی خود مراجعه نمایید و اعلام مفقودی شوهرتان را اعلام نمایید . ممکن است شوهرتان مشخصات خود را اشتباه به پلیس یا کمپ داده است .