مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در تصادف

با سلام
بنده دیروز تصادف کردم با ی موتوری پلیس اومد بعد موتوری رو بردن بیمارستان بهم گفتن ماشین رو فعلا نمیبریم پارکینگ برو رصایت بگیر رفتم بیمارستان عکس گرفتن گفتن مشکلی نداره
اومدیم پاسگاه رضایت داد راننده موتور گواهینامه هم نداره امروز دوبار رفتن میگه دستش شکسته میخواستم ببینم میتونن دوباره شکایتشونو از پلیس پس بگیرن پلیس گفت بهشون فردا نیاین بگین ی جام شکسته کامل بخونین

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر رضایت بدون قید وشرط داده است ، خیر لیگن ملاک تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک است .