مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

با سلام. من هفت سال پیش اپارتمانی رو که پدرم با پول خودش برام خریده بود رو بنا ب گفته پدرم ک در تخت بیمارستان بودند رو بصورت قولنامه ای بین خودم و دو خواهرم تقسیم کردم و چند ماه بعدش پدرم فوت کرد و اپارتمان رو فروختیم و تقسیم ب سه کردیم بدون دریافت مبلغی ازشون بهشون هدیه دادم تا روح پدرمم راضی باشه و خواهرانمم با پول ان برای خودشون در تبریز اپارتمان خریدن. میخواستم بدونم امکانش هست ک درخواست رجوع از هبه بدهم؟ ینی اون پولارو پس میدن بهم ممنون میشم راهنمایین کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر ، با اوصاف مذکور مال مورد هبه موجود نیست . در ضمن شما قولنامه یا همان مبایعه نامه تنظیم کرده اید این عمل هبه نیست .