مشاوره حقوقی رایگان - طرح طبقه بندی مشاغل

سلام بنده مدت حدودا 2 سال است که در شرکت فولاد کویر دامغان مشغول به کار هستم مدرک تحصیلی اینجانب مهندسی برق است و در قسمت تعمیرات برق کارخانه با عنوان شغلی مهندس برق مشغول به کار بودم
کارخانه طرح طبقه بندی مشاغل را اجرا کرده است اما عنوان شغلی بنده را
در این طرح متصدی خدمات فنی مطرح کرده است و به مدرک بنده توجهی نشده است حال باید چه کار انجام دهم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به کارگزینی شرکت مذکور مراجعه نمایید . ملاک مقررات آن شرکت می باشد .