مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام دوسال پیش یکی مدارکمو از من گرفت و برای کاری که بعد از یه ماه ب زور ازش گرفتم ک کنارش یه برگه ثنا بود من نیازی نداشتم گذاشتمش کنار بدون اجازه من باز کرده بود الان میبینم ک شماره خودشو داده و ب اسم منه این برگه چیکارا میتونه بکنه این طرف با برگه ثنا و من الان چیکار باید کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید شماره تلفن خود را در ثنا وارد نمایید . کلیه پیامک های قوه قضاییه برای خودتان ارسال خواهد شد .