مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

سلام من دنبال سرمایه بودم برای ترید شخصی آمد گفت من مدیر صرافی هستم کارمون قانونی می‌خواهیم باهاتون قرار دا ببندیم اولش باید خودت ثابت کنی منم دنبال سرمایه اولیه بود قبول کردم .یه روزی پیام داد گفت پول آمد تو حسابت کارتو شروع کن بعدش پیام داد گفت مشتری منتظر ارز بگیر بفرست کیف پولم من قبول نکردم ارز بخرم .گفت پول پس بده یه شماره کارت داد منم پول زدم به حسابش فرداش حسابم مسدود شد پیگیری کردم پول هک شد بود امدبود تو حسابم .
میخواستم بدونم پول طرف که هک شده من باید پرداخت کنم مسافت محل مسدود کردن کارتم زیاده اگه چند ماه بعد برم محل مسدودی حسابم توضیحات بدم مشکلی برام پیش نمیاد .هنوز برام ابلاغیه نیومده فقط حسابم مسدود شده .ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست به مرجع مسدود کننده حساب مراجعه نمایید .