مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در تحصیل تابعیت ایران

با سلام و احترام
مادر بنده ایرانی هستند و پدرم اتباع ( پدر در حال حاضر فوت شده )
تا الان خروج از کشور نداشتم
سوء سابقه نداشتم
مدارک ما در حال حاضر کارت امایش هست
و من از سن 18 سالگی درخواست تابعیت دادم
و تا الان که 22 سالم هست پیگیر بودم و امتحان قانون رو هم انجام دادم
اما پس از رسیدن به مرحله پلیس امنیت متوجه شدیم که مادر بنده ایران الاصل نیست
یعنی پدر بزرگ بنده هم ایرانی نبوده و مادرم از طریق مادربزرگم تابعیت ایران را تحصیل نموده
ایا در قانون چنین ماده ای وجود دارد که بدلیل ایرانی الاصل نبودن مادر نتوان از این قانون تحصیل تابعیت پس از 18 سال استفاده کرد؟
متاسفانه پلیس امنیت جواب درستی نمیدهد
اگر قانونی هست لطفا توضیح کوتاهی بدید
یا اگر کارشان غیرقانونی هست لطفا بفرمائید کجا میتونم اعتراض کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
کسانیکه درایران ازپدری که تبعه خارجه است بوجودامده وبلافاصله پس ازرسیدن به سن هجده سال لااقل یک سال دیگردرایران اقامت کرده باشند
اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشندمی توانندتابعیت ایران راتحصیل کنند
1-به سن هجده سال رسیده باشند
2-پنج سال اعم ازمتوالی یامتناوب درایران ساکن بوده باشند
3-فراری ازخدمت وظیفه نباشند