مشاوره حقوقی رایگان - در حال طی مراحل طلاق هستم ولی همش برای شوهرم دلم میسوزه و آرامش ندارم

با سلام. حدود 5ساله که ازدواج کردم و 3سال شوهرم از خودم کوچکتر هست. متاسفانه شوهرم تو زندگی قولهای زیادی میده ولی کلا با عملکردش تناقض داره و در آخر میگه دروغ مصلحتی بود اگه راستشو می گفتم تو موافقت نمیکردی. از نظر شغلی با پدرش تو کار مرغداری شراکت داره ولی کل حساب مالی دست پدرش هست و دریغ از آوردن مبلغی پول به منزل تو این چند سال. بی نهایت شوهرم به خانوادش وابسته هست و من در اولویت آخر هستم. هیچ تعادلی بین کار و زندگی شخصیش قائل نمی شد. سر دروغ آخری که به من گفت و پدرش هم دخالت کرد و من عصبانی شدم و گفتم یک هفته راحتم بزار ایشون رفت و یکماه ازش خبری نشد. زمین و مرغداری هم که ایشون شراکت دارن بنام پدرشون هست. در کل همسرم تو صحبت کردن خوبه ولی تو عمل بسیار ضعیف و استقلال مالی و استقلال شخصیتی هم نداره
تو این ترک یکماهه خونه من تقاضای طلاق کردم و الان داریم مرحلشو طی می کنیم ناگفته نمونه خانواده ایشون و خودشون تو این یکماهه حتی از من خبری نگرفتن که زنده ام یا مرده ،
متاسفانه الان که داریم این مراحل را طی می کنیم خیلی حالم بده

پاسخ ها :

یک وکیل

باید بروید مرکز مشاوره خانواده زیرا با این چیزها بعید طلاق شما صادر شود مگر بصورت توافقی. درصورت تمایل تماس بگیرید