مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سپاه بابت دیه

باعرض سلام بنده بسیجی درسال 96در ماموریت سپاه بودم که باموتورسیکلت به ماموریت اعزام شدیم ویک خودرو باسرعت بالا به ما برخورد کرد ومتواری گردید که بعدازمدتی دستگیرشد که بعدازسیرمراحل قانونی مقصر شناخته شد وبیمه خودرو قبول نکرد دیه روپرداخت کنه انداختن گردن راننده که راننده گفت پول نداره وبخشیدمش ورضایت دادم حالا سوال بنده اینجاست که سپاه فقط 5میلیون 200هزارتومن بیمه غرامت به بنده دیه دادکه این مبلغ خیلی کم هس ومن توی این تصادف ازناحیه سر صورت زانوی پای سمت راست فک بالاوپایین بینی لگن آسیب دیدم میشه الان ازسپاه شکایت کنم بابت دیه وازشون دیه بگیرم اگر میشه کجاباید برم شکایت کنم باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پرونده شما باید در شعبه ای در پرونده در جریان است مطالعه شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برگه اعزام بگیر برای تعیین تکلیف خدمتی و تعیین درصد از کار افتادگی بعد به من زنگ بزن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید در این خصوص اعتراض نمایید و یا از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید برای مطالبه ی دیه با نظر کارشناس رسمی دادگستری از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر برگه اعزام دارید می توانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مبلغ غرامت به همین میزان
و کم میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر آری امکان پذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرای نظامی شکایت خود را ثبت و پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، شما می‌توانید از سپاه شکایت کنید و از آن‌ها درخواست پرداخت کامل دیه خود را بکنید. برای این کار، شما باید در اداره حقوقی سپاه قسمت درخواست شکایت را پر کنید و آن را به اداره حقوقی سپاه ارائه کنید. همچنین، شما می‌توانید به دادگاه مراجعه کنید و درخواست پرداخت کامل دیه خود را از سپاه در دادگاه بکنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.