مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

پسرم دعوا کرده و اسپری فلفل بهش زدند و طرف دعوا مست بوده و میگه پسرم با چاقو بهش زده و شاهد داره و برامون دیه اومده . باتوجه به اینکه اون شخص مست بوده و حرفاش صحت نداشته ودربیمارستان تست الکل مثبت دراومده با اثباتش به قاضی رای پرونده تغییری میکنه و اینکه شاهدانش از طرف خود دعوا بودند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر در دیه تأثیری نداشته باشد

...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی صادر شده باشد کاری نمیشه کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهلت تجدید نظر هست میتوانید دفاعیات لازم را انجام دهید اگر قاضی قانع شد بله حکم عوض میشوذ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اثبات نماید که پسر شما این اقدام را انجام نداده است بله ایشان تبرئه می گردند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر چون دادگاه براساس شهادت شهود رای داده است و مست بودن شاکی ارتباطی نداشته به اثبات اتهام پسر شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانبد مستی و شهود کاذب را جرح کنید و دفاع نمایید . حتما مشاوره بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام، ملاک گزارش نیروی انتظامی و تشخیص قاضی ملاک عمل است.. تشخیص صحت شهادت شهود با قاضی می باشد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت دفاع دارد و می توانید از پسرتان دفاع نمایید
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم خدمت شما ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دیه باید پرداخت شود و طرف مقابل هم از بابت مصرف مسکر ، مجازات شلاق خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درصورت اعتراض به رای امکانش وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دفاع مشروع ثابت شود ممکن است تغییر کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه شخص مست بوده و حرفاش صحت ندارد، احتمالاً ادعای او درباره چاقوزنی پسر شما صحت ندارد ولی باید با مستندات و شهود ثابت کنید. همچنین، تست الکل مثبت در بیمارستان نشان می‌دهد که این شخص در حالت مستی بوده به این امر هم استناد کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به این که موضوع مطروحه تحت رسیدگی قرار گرفته است و رای صادر شده است بنابراین بهتر است که آراء دادگاه مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شهودراجرح کنیدورابطه نسبی ایشان را اثبات کنید تا شهادتشان قبول نگردد به تست الکل استناد کنید نظریه پزشکی قانونی را ردکنیدشایدخودزنی است