مشاوره حقوقی رایگان - تردد در شهر موتور مزایده ای بدون برگه مزایده

سلام من یه موتور مدل 90 مزایده ای خریداری کردم کارت موتور و بیمه داره، ولی به صاحبش دسترسی ندارم و برگه مزایده هم ندارم.آیا برای تردد داخل شهری اگر پلیس گیر بده بدون برگه مزایده مشکل ساز هستش؟
و اگر تخلفی صورت گیرد موتور رو ببرن پارکینگ امکان دراوردنش هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سامانه ثنا چک کنید دادنامه ان را میتوانید پرینت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک نداشته باشید پلیس بگیره می ع پارکینگ و به مشکل می‌خورید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که موتور به پارکینگ هدایت شود برای خروج از آن می بایست مالک خودرو باشد یا از او به وکالتی بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ راهنمایی رانندگی بایستی گفت که در صورتی که مدارک لازم از دید پلیس راهور را دارا نباشید یقینا موتور مورد اشاره توقیف خواهد شد و به پارکینگ منتقل می‌شود و برای ترخیص آن با مشکلاتی مواجه خواهید شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. موتور توقیفی را فقط به مالک اصلی با ارائه سند مالکیت تحویل می دهند .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری
امکان بروز مشکل وجود دارد...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، برای تردد داخل شهری باید برگه مزایده و کارت موتور را همراه داشته باشید. در صورتی که تخلفی صورت گیرد و موتور شما توسط پلیس توقیف شود، باید به دادگاه مربوطه مراجعه کنید و با ارائه مدارک لازم (مانند سند خرید و ...) سعی کنید آن را بازپس گیری کنید. اما در صورت عدم توانایی در بازپس گیری، نمی‌توانید آن را از پارکینگ در بیآورید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

موتور های مزایده ای را بهتر است خریداری نکنید چون مالکیت منتقل نمی گردد در صورت توقیف به شما پس نمیدهندو...تعویض پلاک هم نمیشود