مشاوره حقوقی رایگان - سوپر شنود یا میکروچیب یا برنامه ها و تراشه های دارای ذهن خوان و توهم دادن جهت شکنجه روانی

آزار روحی و روانی بیش از حد شبانه روزی به مدت 7 سال مثل سرکار گذاشتن با اصوات فراصوت و شبیه سازی شده شبیه اقوام، والدین و همسایه ها جهت رد گم کردن و شکاک کردن های وحشیانه جهت گمراهی در شناسایی هویت و منازل قابل سکونت با عوض کردن مکان سو استفاده و بی اعتبار کردن و روانی جلوه دادن توسط آزار جسمی و روحی و ارتباط دادن حالات غیر طبیعی به مواد مخدری که توسط اطرافیان به اجبار به صورت خوراکی یا وسوسه در استعمال برای گمراهی والدین و اطرافیان و بهانه سازی جهت فرستادن به کمپ و زندان با تهدیدهای وحشتناک قبلی جهت ترساندن و اقرار نکردن من و در هنگام تصمیم من به شکایت تا در حبس طولانی و بدون ملاغات و باور نکردن حرف من به دید یک روانی،و بهانه های مختلف مثل ازدواج،ترک مواد ودیگر آزار توهین آمیز تحقیر امیز در حضور اقوامی که دختر هستند و با همین روش به آنها تعرض جنسی شده و از ترس آتو گرفتن از آنها مجبور به همکاری با آنها شده اند

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان شکایت وجود دارد همچنین میتوانید به اورژانس اجتماعی نیز اطلاع بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کسانی که شما را آزار می دهند شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت شکایت دارد در صورتی که مانع از اقدام شما می شوند با یک وکیل در این خصوص صحبت کنید تا موارد لازم را انجام دهد
در صورت تمایل با بنده از طریق سایت در ارتباط باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم هست از طریق سایت از وکلا کمک بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد میشود فوراً با پلیس اجتماعی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که بررسی بیشتر صورت گیرد و با گفتگوی متقابل زوایای پنهان و تاریک قضیه، آشکار و روشن شود تا پاسخی در خور و مناسب را دریافت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید از آنان اقدام به طرح دعوی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر یک از این موارد میتواند عنوان مجرمانه خاص داشته و قابل پیگیری باشد . برای طرح شکایت نباز ب هماهنگی و بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . مطالب شما مفهوم نیست لطفا یا اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

با پلیس اجتماعی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و گفتگوی در خصوص جزئیات موضوع
جهت ارائه راهکار مناسب قانونی است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متوجه سوال و مفروضات شما نشده ام
تماس فرماييد