مشاوره حقوقی رایگان - استراق سمع

با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
بنده خانمی 35 ساله هستم به مدت هفت سال با عقد دائم زندگی مشترک داشتم .
که بعد از این مدت به دلیل ناسازگاری از همسرم جدا شدم ولی چون فرزند مشترک داشتیم ایشان به مدت 2 سال با من در خانه خودم زندگی میکرد . در این مدت 2 سال متاسفانه با گوشی و دیگر ملزومات اقدام به استراق سمع میکرد . و حالا که از منزل خارج شده و زندگی جداگانه ای دارد به طور مرتب موارد استراق سمع و مکالمات تلفنی و حضوری که در منزل خودم و یا ماشین شخصی خودم انجام میدادم را روی سی دی گذاشته و بطور مرتب برای من میفرستد .
آیا میتوان با توجه به این شرایط از ایشان شکایت کنم ؟
ممنونم از پاسخگویی کارشناسان عزیز ...

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ اینکه همسر سابق شما استراق سمع کرده اند مرتکب جرم شده اند و طبق قانون مجرم شناخته می شوند. در نظر داشته باشید در توضیحاتی که به دادسرا در نحوه چگونگی استراق سمع بوده است وارد جزئیات قضیه نشوید و به طور کلی صحبت کنید؛ زیرا همسر سابق شما بعد از طلاق مانند مردان دیگر می شود و زندگی کردن زیر یک سقف مشکل قانونی دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکان شکایت وجود دارد ولی باید شما با دلایل واسناد آنرا ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید تهدید جرم است و مجازات خاص خود را دارد پخش کردن نیز جرم است پخش کردن و انتشار نیز جرم از تمام اینها جرایم گوناگونی هستند چند در این خصوص میتوانید با بنده تماس بگیرید می بایست بررسی نماییم که شما چه مدارکی دارید و با توجه به مدارک شما بهترین راه حل به شما ارائه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما نیتوانید بر اساس مدارکی که جمع اوری کردید از او شکایت کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

شکایت تهدید ، اخاذی ، هتک حیثیت، نشر فیلم و عکس خصوصی مطرح کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید تحت عنوان ایجاد مزاحمت ، سلب آسایش و امنیت و اخاذی از ایشان شکایت نمایید
شکوائیه تخصصی ترجیحا توسط وکیل تنظیم گردد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات کفی با بنده در ارتباط باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت ایجاد مزاحمت میتوانید شکایت کنید اگر قصد اخاذی دارد نیز بابت این مورد اقدام نمایید علاوه بر اینکه استفاده ازشنود و ضبط صدای شما هم جرم هست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ورود به حریم خصوصی افراد خلاف قانون می باشد .

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

باید مشخص نمایید که قصدش از ارسال این موارد چه چیزی هست ؟ و چه هدفی دارد ؟

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

طبق قانون جرایم رایانه‌ای موارد فوق جرم است میتواند شکایت کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

باسلام
بله میتوانید باعناوین مزاحمت، شنود غیرمجاز،شکایت کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
جرم است و می‌توانید شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما شکایت نمایید و باید با ارائه دلیل و مستندات ، جرم ایشان را اثبات نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید بابت مزاحمت شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اسناد و مدارک شما دقیق بررسی شود و در کنار آن اظهارات شما نیز اخذ شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله استراق سمع و شنود جز با دستور مقام قضایی جرم و قابل شکایت است.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
باتوجه به اینکه ایشان این موارد را برای شخص ثالثی منتشر نکرده است عملا امکان شکایت از این بابت وجود ندارد ولیکن باید مشخص شود هدف ایشان از انجام این امور چه چیزی بوده است و اگر قصد تهدید دارد از منظر این جرم شکایت کرد.
فی الحال اظهارنظر دقیق نیازمند برگزاری جلسه مشاوره حضوری یا تلفنی و بررسی همه جانبه موضوع می باشد.

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

با سلام بله می توانید به علت دسترسی غیر مجاز و هک اکانتهای اجتماعی یا استراق سمع شکایت کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

بله مطابق قانون شما حق شکایت کیفری را علیه ایشان دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان طرح شکایت وجود دارد
وانگهی
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بله میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اثبات این اتهامات مشکل هستش چرا که ایسون میتونن انکار کنند و دلایل اثبات برابر توضیحات شما در دست ندارید و از ادامه ی این روند جلوگیری کنید بهتر خواهد بود از اعلام شکایت

محمدرضا  ميرزاحسيني

جناب آقای محمدرضا ميرزاحسيني :

اگر همسر شما نبوده به.عنوان.مزاحمت.نوامیس.شکایت.کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع مطروحه قابل شکایت است . اما باید مدارک و ادله کافی داشته باشید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارائه دلایل و مدارک شکایت مطرح نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، از طریق دادسرای محل زندگی تان اعلام جرم کنید و قابل پیگرد قانونی است