مشاوره حقوقی رایگان - عدم عمل به سختی کار بازنشستگان

سلام
من حدود 3 سال جبهه و درصد جانبازی دارم. و طبق قانون میبایست ایام جبهه جزء سختی کار 1.5 برابر حساب شود.
تامین اجتماعی وقت بازنشستگی سال 99 که من 5 .28سال سنوات داشتم گفتند باید 18م.ت پول واریز کنید تا جزء بیمه و سنوات حساب کنیم.
گفتم من ندارم و انها حساب نکردند.
چکار باید کرد؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نیازی به پرداخت پول نیست و تامین اجتماعی مکلف است به احتساب، به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات بیمه ملاک عمل است . اگر برخلاف مقررات عمل نموده می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت تقدیم نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که شما از طریق سازمان تامین اجتماعی به شکل حضوری پیگیری کرده‌اید و آن سازمان پاسخی ارائه داده است اگر شما اعتراضی نسبت به پاسخ سازمان تامین اجتماعی دارید می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره کار و بیمه پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهترین راه برای حل این مشکل این است که با تامین اجتماعی مراجعه کنید و شرایط خود را با آنها مطرح کنید. به آنها بگویید که، نتوانستید پول را واریز کنید و درخواست دارید تا حقوق خود را با توجه به سختی کار جبهه حساب کنند. همچنین، می‌توانید با وکیل یا نماینده حقوقی صحبت کنید تا در این مورد به شما کمک کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دعوی نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

گرچه سوال شما حقوقی نیست اما این مبلغ در حال حاضر افزایش پیدا کرده و تا پرداخت نشه جزء سنوات شما در نظر گرفته نمیشه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

میتوانید از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام از طریق دیوان موضوع را پیگیری نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .