مشاوره حقوقی رایگان - متن شکایت از همسر

با سلام
اینجانب خانمی 35ساله هستم. ده سال ازدواج کرده ایم و دارای دو فرزند اولی 9 ساله دختر و دومی 1ساله پسر هستیم .
همسرم از اوایل ازدواج ادمی رفیق باز بود و اولویت اول او همیشه افراد دیگر است . تا دوازده شب معمولا با دوستانش در حال قلیان کشی و فیلم دیدن است .
تا 6 ماه پیش تا بحث میکردیم یکم بهتر میشد ولی باز از نو دوباره شروع میکرد . الان نزدیک 5 ماه است با هم صحبت نمیکنیم . قسط خانه را نمیدهد چون خانه به نام من است . خرجی در حد 50تومن هفته ای و در کل در این 5 ماه جا خوابمان جدا شده و هیچ رابطه ای باهم نداریم .
در گوشی اش اسم چن تا تلفن به اسم خاله سیو شده و خودش انکار خیانت کرده . فرزندانم در ارمش روان نیستن . به پلیس شکایت کرده ام. و برای جای زخم هایم به پزشک قانونی رفته ام . پولی برای گرفتن وکیل ندارم . لطفا راهنمایی ام کنید .

پاسخ ها :

یک وکیل

یا مشاوره خانواده بروید یا به مرکز معاضدت قضایی در دادگستری مراجعه که وکیل رایگان دارند