مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

با سلام خانمی درخواست اجرت المثل نموده با توجه به اینکه
1- پرونده عدم تمکین خانم در دادگاه دیگری مطرح و هنوز رای نداده اند
2-خانم وکالت طلاق دارد و قصد جدایی هم دارد
3-در مدت 11 سال از تاریخ عقد چهار سال در منزل پدرش بوده به صورتیکه یک ماه منزل بود بعد 5،6 ماه در قهر و منزل پدرش می ماند
4-از زمان ازدواج تا سال 95 در منزل پدرشوهر بوده اند و تهیه صبحانه و نهار و شام و شستن ظروف بطور کامل و حتی نگهداری از فرزندان نیز تا حدودی توسط مادر شوهر انجام میشده است
حال آیا آقا میتواند در مورد اول و دوم موضوع را به دادگاه اعلام کند تا اجرت المثل به خانم تعلق نگیرد یا خیر
آیا عدم حضور خانم در منزل به مدت 4سال که گفته شده اجرت المثل را کم میکند
آیا اعلام کار نکردن خانم در خانه و شهادت شهود در میزان اجرت المثل تاثیر دارد

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید