مشاوره حقوقی رایگان - سپردن چک سفید امضا نزد شریک و راهکار جایگزین آن

با سلام و احترام
اینجانب در حال شروع شراکت با شخصی هستم که بطور خلاصه ایشان در تهران مستقر بوده و عهده دار تامین و ارسال اقلام بوده و اینجانب در شهرستان وظیفه توزیع و فروش را بعهده دارم.
قرار بر این است که حساب بانکی مشترک افتتاح نماییم. چنانچه خریدهایمان نقدی باشد مشکلی نداریم چون از طریق بانکداری مجازی میتوانیم هریک در محل خود واریز را تایید نموده و درنتیجه وجه مربوط به خرید اجناس به حساب فروشنده انتقال یابد اما از آنجا که حداقل بخشی از خریدهایمان بصورت مدت دار بوده و لزوما باید چک ارائه شود و با توجه به عدم حضور هردو در یک مکان امضای چک بصورت همزمان یا با فاصله زمانی کوتاه میسر نیست.
شریک اینجانب برای رفع این مشکل عنوان نموده که تنها راه اینست که همیشه چند برگ چک امضا شده نزد ایشان باشد تا بر حسب خرید بتواند از آنها برای این خرید ها استفاده نماید.
این موضوع نگرانی و تردید اینجانب شده و مانع اصلی شروع شراکت می باشد. البته ایشان فرد معتبری است و تا حدود زیادی اطمینان دوطرفه بین ما وجود دارد لیکن من بدنبال راهکاری هستم که این مشکل را برطرف نموده و یا در صورتی که مجبور به انجام این کار شدم جلو سو استفاده احتمالی از چکهای امضا شده نزد ایشان گرفته شود.
بسیار سپاسگزار خواهم بود چنانچه راهنمایی فرمایید.
البته درصورتیکه راهکار قابل اطمینانی موجود باشد آماده استفاده از خدمات مشاوره ای شما هستم.
با سپاس و تجدید احترام

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید