مشاوره حقوقی رایگان - امکان اثبات باکرگی قبل از ازدواج

با سلام.بنده قبل از ازدواج با همسرم پیش دوست ایشان که دکتر بودند رفتیم و گفتن که پرده ایشان حلقوی است. بعد از چند سال و نیز زایمان ایشان به دلایلی بنده شک به یقین دارم که اینطور نبوده و قبل از آن رابطه داشتند. آیا امکان اثبات وجود دارد؟ و در صورت امکان باید شکایت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به گذشت زمان و زایمان زوجه ، قابل اثبات نیست