مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام.. خواهرم وام ازدواجش آبان هزاروچهارصدویک مبلغ صدو بیست میلیون اگر اشتباه نکنم به حسابش واریز شد و فردای اونروز همسرش میاد خونه و از خواهرم امضا میگیره برای برداشت مبلغ وام ازحساب خواهرم.. بواسطه اینکه برادرشوهرش رییس بانک بوده و بازنشسته ست و... تونستن بدون حضور خواهرم برداشت کنن... درحال حاضر که خواهرم اقدام کرده برای طلاق درخواست پس گرفتن وام رو داشته که به بانک مراجعه میکنه و میگن نقدی برداشت شده با امضای خودت... توی حساب شخص نرفته..امضای خواهرمه ولی دستخط که فیش پرشده و بقیه مراحل مال خواهرم نیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
امضای روی فیش برداشت امضای خواهرتان بوده؟؟
یعنی همسر خواهرتان ، فیش برداشت را برده و از خواهرتون تمضا گرفته؟ دراینصورت بنظر میرسه استرداد وجه از شوهرخواهر غیرممکن باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به امضای خواهرتان اقدامی متصور نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه اصالت امضاء احراز شود راهی نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام،باتوجه به اینکه خواهرتان آنرا امضا کرده‌انددرست است

مريم  واحدي دارستاني

مريم واحدي دارستاني :

ادعای جعل و سواستفاده از سفید امضا مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به امضای خواهرتان اقدامی متصور نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام روز شما می بایست توسط اداره حقوقی بانک کارشناسی شود اگر امضای ایشان باشد احتمال این وجود دارد که فیش‌ها در منزل توسط خواهر شما پر شده است در غیر این صورت می توانید ادعای جعل داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امضای ایشان نیست میتواند در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ضامنش شوهرشه پرداخت نکند تا او پرداخت کند اگر نه زنگ بزنید تا توضیح دهم چون خیلی توضیح دارد که چکار کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
نیاز به بررسی می باشد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به امضا فیش توسط خواهرتان راهی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه با توجه به تفاصیل مذبور نمی توان اقدامی انجام داد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر امضاء خواهرتان توسط خودش صورت گرفته ، نمی تواند اقدامی نمود . لیکن راهی شاید بتوان پیگیری نمود به بازرسی و حراست بانک مراجعه و شکایت نمایید. تا بررسی نمایند در روز برداشت نقدی آیا در آن روز صندوق بانک به میزان پول نقد وجود داشته و دوربین ها چک شود آیا خواهرتان چنین پولی را از صندوق دارد تحویل گرفته است یا خیر،

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر واقعاً امضای ایشان باشدبه نظرکاری نمیشه کردامااگرنباشدمیتوان ادعای جعل کردکه مشکل میپذیرند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه امضای ایشان باشد بنظر اقدامی متصور نیست مگر بررسی دوربین ها در روز برداشت و...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بانک مکلف است که مبلغ وام را به حساب وام گیرنده واریز نماید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

در صورت امضای خواهرتان برداشت صحیح است.
برای توضیحات تکمیلی تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر اثبات شود که امضای خواهر شما بر روی فیش برداشت نقدی وام است، اما اگر اصلیت این فیش و مدارک مربوط به برداشت مبلغ وام از حساب خواهر شما مورد تردید واقع شود، ممکن است ثابت شود که جعل صورت گرفته است. در صورتی که دستخط خواهر شما از امضای فیش با توجه به تأیید آن توسط کارشناسان اثبات شود، درخواست شما برای بازیافت مبلغ وام موفق می‌شود. بهترین راه برای مقابله با چنین وضعیت‌هایی، این است که از پیش برای دادگاه مربوطه مدارک و مستندات مربوط را جمع‌آوری کنید و درخواست‌ها و ادعاهایتان را در پرونده مستند کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خواهر شما بایستی شکوائیه تحت عناوین مجرمانه جعل و استفاده از سند مجعول را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

اگر امضاء خواهرتان توسط خودش صورت گرفته ، نمی توان اقدامی نمود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظر شکایت خیانت در امانت مطرح کنید زیرا در خصوص جعل ،با سفید امضا کردن در برگه به شوهرش اذن در برداشت داده است. ولیکن پس از برداشت می بایست پول را به صاحبش عودت دهد که نداده. ولذا زوج مرتکب جرم خیانت در امانت شده است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

عجب مايه تاسف است!
طبق قاعده اقدام قابل پيگرد جزايي نيست

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید بررسی شود شاید بتواند به استناد سواستفاده از سفید امضا طرح شکایت نمود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید