مشاوره حقوقی رایگان - علت کسر شدن حقوق ماهیانه

سلام. من مهندس بازنشسته کوه ( گروه ح 27 م ) تامین اجتماعی هستم ، اضافه حقوق 1401 بعداز تصویب تا اسفند با فاصله تحت عنوان اضافه ماه فلان بعد از اصل حقوق واریز میشد در سال 402 بهر دلیل گفتند اضافه حقوق تعطیلی بوده وزیر و،،، نبوده مانده به اردیبهشت ،، حالا در سال جدید بیمن این اشکال نه اضافه حقوق 402 را ریختند نه اضافه 401 یعنی من حقوق سال 1400 را برایم واریز می کنند ،،با تورم وگرانی وحشتناک و مشکلات جسمی و جراحی در پیش به کدام مرجع باید گفت،،، هل من ناس،،،ناصرا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام،باید بصورت حضوری به ارگان مربوطه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار باید پیگیری کنید بر اساس مدارک و رزومه کاری میتوانید درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار و بیمه پیگیری کنید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

از اداره تامین اجتماعی محل سوال کنید سوال شما غیر حقوقی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا شما حد اکثر بگیر هستید یعنی 7 برابر حداقل حقوق را می گیرد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام از ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا از ارگان مربوطه پیگیری فرمایید و درصورت ذی حق بودن میتوانید در اداره کار دادخواست دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به صندوق بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی مرجعه نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی برای تظلم خواهی به مرجع و ارگان مربوطه مراجعه کنید تا این که حق و حقوق شما پایمال نشود و به حق خویش نائل شوید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

روابط عمومي وزارت رفاه تماس فرماييد