مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مالک در صورت عدم انتقال سند به خریدار

با سلام و احترام
طی شکایت مربوط به عدم انتقال و ثبت سند از سمت فروشنده به خریدار, با وجود تمام مستندات (قولنامه رسمی و رسید های دریافت مبالغ..) در صورت اهمال مالک در انتقال سند اگر شکایتی از سمت خریدار صورت بگیره, درصد و بخشی از ارزش ملک باید به حساب دولت و قوه قضاییه واریز بشه! این مبلغ رو در نهایت چه کسی باید پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

تمبرهزینه دادرسی مربوط به دادخواست الزام به تنظیم سند مبلغ زیادی نخواهد. ضمن اینکه در رای دادگاه خوانده به پرداخت کلیه هزینه ها محکوم خواهد شد ....