مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدویت حساب

سلام من دوسال پیش حساب یارانه مسدود شده رفتم دنبالش میگن از پلیس فتا شهرستان 4تا شهر چطور میتونم از شهر خودم اقدام کنم برای رفع مسدویت من ساکن تهران هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
باید وکیل بگیرید
یا حضوری پیگیری نمایید

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
بدوا اگر ساماته ثنا دارین به این سامانه مراجعه کنید ببیند ایا دعوی بر علیه شما مطرح هست اگر هست با چه عنوانی .در نهایت به نتیحه نرسیدین
بایستی حضوری به اون شهر مراجعه کنید و علت مسدودی رو جویا بشین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با تنظیم لایحه درخواست رسیدگی در تهران را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده باید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به پلیس محترم فتا مراجعه نمایید در تهران با رایزنی ها انجام گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ازطریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مورد مشابه داشتم و فقط باید حضوری از هرشهر اقدام نمایید اگر برای خودتان مقدور نیست میتوانید وکیل بگیرید

علی بیگ زاده جنگان

جناب آقای علی بیگ زاده جنگان :

حساب یارانه قابل توقیف نیست
باید به پلیس فتا برید ونامه بدهند تا حسابتون رفع توقیف بشه

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

باید ابتدا منشا مسدود کردن حسابتون را پیدا کنید تا بتوانید قدم بعدی را بردارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو دادستانی کل کاخ دادگستری پلیس فتا کاره ای نیست باید بری مرجع قضایی

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از مرجع مسدودکننده حساب موضوع را پیگیری نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام احتمالا به علت عضویت در سایت های شرط بندی بوده باید ببینیم منشا آن چه بوده است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نسبت به شما شکایتی در پلیس فتا صورت گرفته که حسابهای شما از طرف فتای آن شهرستان‌ها ومسدودشده است باید یک به یک مراجعه و جویاشوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت.

بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد و بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شخصا و یا توسط وکیل پیگیری نمایید به تبصره ماده 26 ایین نامه نحوه اجرای محکومیتهای مالی استناد نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست از همان محلی که حساب را مسدود نموده پیگیری نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام.
برای رفع مسدودی حساب یارانه خودتان، باید با مراجع مربوطه تماس بگیرید. بهترین راه برای شما این است که با واحد پشتیبانی سامانه یارانه‌های نقدی از طریق شماره تلفن 1336 تماس بگیرید و شرایط و مدارک مورد نیاز را جویا شوید. همچنین می‌توانید به سایت سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها به آدرس https://www.sabteahval.ir
مراجعه کنید و به دنبال راهنمایی‌های لازم برای رفع مسدودی حساب خودتان بگردید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شخصا حضوری پگیری کنید و یا میتوانید وکیل بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی پلیس فتا شهرستان به پلیس فتای تهران نیابت دهد . در غیر این صورت شما باید به هر یک شهرستانها مراجعه بفرمائید تا رفع مسدودی حساب صورت گیرد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از شهر خودتون نمیتونید باید به مراجع قضایی در شهرهای مربوطه مراجعه کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید به همان شهر مراجعه کنید برای پیگیری