مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تجاوز جنسی

سلام و وقت بخیر
برادرم که 15سالشه در ماه مبارک رمضان با مردی آشنا شده در شهر کوچمان که ایشون کاملا بالغ هستند و مجرد و از آدم های مورد اعتبار محل هم هستند و حافظ قرآن هم هستش
این مرد یه روز که برادرم رو توی شهر دیده گفته بیا برسونمت
برادرم هم چون مسیرش دور بود سوار شده
از اونجایی که این برادر من توی گیم نتی رفته بدون اجازه ما واسه خودش حساب باز کرده و حدود 250تومن بود میترسیده که به ما بگه و صاحب گیم نت هم هر روز بهش میگفته بیا حسابت رو بده که به خانوادت میگم
اینم بخاطره اینکه ترس از این داشته که موضوع به گوش ما برسه دنبال راهی بوده که حسابش رو بده
بعد حالا همون یارو که گفتم آدم معتبری هم هست توی شهرمون و حافظ قرآن هستش
)قرآن بزنه توی کمر(
این همون روزی که برادرم رو سوار میکنه برسونتش
برادرم بهش میگه شما که آدم خیر اندیشی هستی یه کمک به من کن اونم میگه باشه ولی شرط داره
و حالا خلاصه بگم اینکه میگه آخر میگه شرطم رابطه جنسیه ...
و نهایت قبول میکنه و اینا با هم میرن یه جایی دور از شهر و این کارو میکنن
البته دخول صورت نگرفته بعد از گذشت این ماجرا این یارو شماره برادرم رو داشته و تماس میگرفته که اصلا جوابش نداده و پیام هم داده که مثلا کجایی و کم پیدایی
اما چیزی خاصی نگفته بعد از اینا بابام رفت سیم کارت برادرم رو سوزوند و بخاطره ترس از آبرومون شکایت نکردیم میخواستم بپرسم ما اگر شکایت کنیم میتونیم ثابت کنیم یا نه ؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید
عذاب وجدان نمیزاره آروم باشم.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
طرح شکایت ممکن است ولیکن مهم اثبات این امر هست که با توجه به توضیحات شما به شدت سخت است خصوصا که از این ماجرا مدتی گذشته و جواب پزشکی قانونی در این خصوص به نظر کمکی نخواهد کرد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما شکایت کنید نگران اثبات جرم نباشید بازپرس و یا دادیار پرونده به راحتی میتوانند اثبات کنند صرف نظر از برادر شما بچه های دیگر مردم در خطر تهدیدات و اسییب های افراد این چنینی هستند حتما اقدام کنید و در صورت نیاز به کمک تخصصی با اینجانب تماس حاصل نمایید بطور رایگان در خدمت شما خواهم بود .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله به هر حال قابل پیگیری است و شما پیگیری نمایید این وظیفه دادسراست که کشف جرم نماید

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

با توجه به اینکه رابطه جنسی با رضایت برادرتون بوده،در صورت شکایت ایشون هم مورد پیگرد قرار میگیرند.حتی ممکنه جرم در مورد شخص مرد نظر ثابت نشه ولی در مورد برادرتون،به لحاظ اقرار ثابت بشه.