مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمكين

با سلام
من و همسرم مشاجره ای داشتيم كه ايشان فحاشی می كردند و كتک می زدند و من صداي ايشان را ضبط كردم و حين مشاجره مرا تهديد مي كردند و يكبار عنوان كردند كه به خانه ي پدرم بروم. آيا صداي ضبط شده مدرك كافي براي رد عدم تمكين هست؟ و براي تاييد دادخواست طلاق بدون رضايت ايشان چطور؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر صدای ضبط شده ادله نمی باشد

یک وکیل

شما به جای اینکه نگران تمکین باشید نگران خودتان باشید که فقط نشسته اید کتک بخورید مورد سوء رفتار قرار بگیرید و هیچ شکایتی نکرده اید . موضوع نداشتن امنیت جانی برای رد تمکین باید اثبات شود و بدون شکایت کیفری قابل اثبات نیست

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

صدای ضبط شده اماره قضایی محسوب می شود و ادله اثبات دعوی نیست

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

صدای ضبط شده اماره قضایی محسوب می شود و ادله اثبات دعوی نیست

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. صدای ضبط شده ادله محسوب نمی‌شود ولی بهرحال تا حدودی برای شما قابل‌ استناد است در خصوص سوال دوم . خیر