مشاوره حقوقی رایگان - شرط عدم پرداخت مهریه به زن در ازدواج موقت

با سلام و احترام
بنده با یک خانم بیوه ازدواج موقت کردم زمانش یکه ماهه تعیین شد و مبلغش 900 هزار ( که پرداختش کردم ) ! همانطور که میدونین پرداخت نفقه یا کمک مالی از طرف مرد به زن واجب نیست ! حالا همسرم شرط کرده اگه چیزایی که من میخام برام نگیری حاضر به ادمه رابطه نیستم و ازت جدا میشم من هم وضع مالی مناسبی ندارم چیزایی که میخاد ( که بیشتر از مهریه تعیین شده اس و من وظیفه ای از نظر شرعی در قبالش ندارم ) تهیه کنم ! تا الان هم باهاش همبستر نشدم ! سوالم اینه وضعیت مبلغ مهریه چی میشه ؟ ایا باید تو این شرایط پول مهریه رو کامل به من برگردونه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مهریه قابل برگشت نیست و درصورت مطالبه باید بدهید