مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقت بخیر

یه شخصی از من کلاهبرداری اینترنت کرده ، ازش شکایت کردم حسابش مسدود شد ، الان متهم زنگ زده آقا بیا توافقی حلش کنیم ، گفتیم علاوه بر مبلغ کلاهبرداری هزینه هایی که متقبل شدم رو جبران کن من رضایت میدم این آقا الان قبول کرده که هزینه های من رو با مبلغ کلاهبرداری شده پرداخت می‌کنه ، تنها مشکلی که وجود داره اینه که متهم میگه پول من توی حساب مسدود شده س ، و پول دیگری ندارم

الان من از شما وکلای محترم میپرسم که امکانش هست قبل از باز شدن حساب متهم پول از حساب متهم برداشته و به حساب من واریز بشه متهم راضی هست

خوشحال میشم جواب بدین
باتشکر