مشاوره حقوقی رایگان - گول زدن مردم

سلام
منو عضو کانال تلگرامی کردن که نوشته شده بود هرنفری که اد بشه تو گروه 100 بابتش واریز میشه و 100 نفر اد کنید 10 میلیون به کارتتون واریز میشه
من هرچی سوال پرسیدم جواب درستی ندادن
و از روی کنجکاوی چند نفری اد کردم و بعداز اد کردن گفتن شماره کارت بده
بعداز دادن شماره کارت گفتن باید مبلغ 799 تومن واریز کنی تا کارتت ثبت بشه و بعد ما 10 تومن برات واریز میکنیم
با وجودی که میدونستم الکیه از 799 تومن رسوندم به 50 تومن و بعداز واریزی و ارسال قبض دیدم همه چت هارو پاک کردن و بازم درخوات پول میکنن با مبلغ بیشتر …..
چه طور میشه این آدم ها و پیدا کرد و جلوی این دزدی ها و گول زدم مردم رو گرفت؟؟؟؟