مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام در دادگاه و کش مکش های تعدیل مهریه بودیم و مادرم فوت شد و ایشان اعتراض نسبت به تعدیل مهریه زدن که سهم الارث هست و اما هنوز چیزی تقسیم نشده واسه جلوگیری از تعدیل مهریه تو این مدت تا تعیین تکلیف ارث چکار کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام متاسفانه کاری نمیتونید انجام بدین چون با فوت مادر سهم الارث به شما تعلق گرفته ولی معمولا دادگاه روند عادی خودش را طی میکنه و ممکن است تعدیل را بپذیره

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید دفاع نمایید که هنوز تکلیف ارثیه مشخص نیست و دیون و دهی های مادرتان از ارثیه کسر نشده است