مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام خسته نباشید من برج 10 سال 1400 به جرم لواط دستگیر شدم که بعد از گذشت چن تا دادگاه اون جرم شد تفخیذ ؛100 ظربه شلاق حد خوردم و پرونده بسته شد و قبل از این که سند رو بیارن به خاطر دیر اوردم رفتم زندان و کلا فک کنم 30 دقیقه داخل بند بودم رفتم نشستم اسممو خوندن اومدم بیرون الان میخام برم کار دولتی ایا اون جرم برام سابقه شده یا نشده یا اگه شده کی پاک میشه اون که من گواهیی عدم سوپیشینه بگیرم چن سال طول میکشه

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام نیم ساعت بازداشتی برای شما سوپیشینه نمیشد . منتهی جرم شما اثبات شده و حکم اجرا شده بنابراین جزو سابقه شما محسوب می‌گردد