مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه موتور به دليل كلاهبردارى

سلام و عرض ادب بنده هنوز گواهينامه موتور هنوز نگرفتيم كه يكى از بلمثال دوستات ما با فريب سود كردن و سرمايه گزارى يه موتورى را بالاتر از حدش به ما فروخت به صورت قسطى
كه قولنامه نوشت و… ولى ذكر از ضرر و زيان نكرد فقط تا شد كه ١٢ تومان بنده پيش پرداخت دادم همان روز خودشون مصرفى هاى دوره اى موتور را عوض كردن و تحويل من دادن من هم اصلا استفاده نميكردم و قبل از همه اين ها گفته بودن كه يه زمين خوردگى ساده داره كه فقط رنگ موتور رفته ولى به مرور روز بعد عيب هاى زيادى از موتور در ميومد و وقتى تحقيق كردم متوجه شدم كه كمى هم گرون گفتن قيمتو بنا بر اين اين بنده با گذشت ٢ روز موتور دست بنده بدون استفاده از كيلومتر معلوم ميباشد ، موتور را به صاحب خود پس داده ولى با اين تفاصبل صاحب موتور از بنده ميخواهند ١٢ ميليونم رو كم كنن كه به صورت پيش پرداخت داده بودم آيا راهى هست كه يتونم جلوي اين زرنگ بازى رو گرفت
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به متن قراردادتون دارد و اینکه حق فسخ بدليل مغبون شدن در معامله در آن درج شده باشد یا خیر