مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت به اتهام رانندگی در مستی

با عرض سلام
خودروی اینجانب شب گذشته توسط پلیس راهور متوقف شد و از من تست الکل کرفته شد و پس از چند بار تست نتیجه مثبت شد سپس من را به همراه خودرو به کلانتری بردند و گواهینامه ام نزد مامور راهور ضبط شد و خودروی من هم به پارکینگ منتقل شد و حدودا نیم ساعت در بازداشتگاه بودم بعد افسر نگهبان منو خواست تا فرمی رو پر کنم که مشخصات را در آن درج کردم و سوالاتی در فرم بود که پرسیده بود آیا شرب خمر خودم رو قبول دارم یا نه که من در پاسخ آنرا تکذیب کردم و بعد گفتند که بوسیله سامانه ثنا ابلاغیه برام خواهد آمد و من رو آزاد کردند من بعد از احضار به مراجع قضایی چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام برای شما وقت رسیدگی در دادسرا تعیین می‌شود و مجددا سوال می‌شود مصرف داشتین یا خیر