مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام خسته نباشید ببخشید میخواستم منو یه راهنمایی کنید- پسرم یک بار سابقه سرقت گوشی داشته و چند ماه از حبس باقی مانده را با ازادی مشروط بیرون بوده است و باز به جرم سرقت گوشی مشارکتی که دو نفر بودن به زندان افتاد و دونفری باهم چهار شاکی داشتن که الان پسرم یک سال در زندان میباشد و قاضی حدود سه سال زندان بریده بود و بعد از اینکه رضایت شاکی گرفته شد جواب نامه تخفیف مجازات امد قاضی سه سال حبس را به یک سال و نیم شکست حال میخواستم بدانم با این اوصاف پسرم دیگر زندانی ندارد یعنی یک سال زندانی که کشیده با حکم یک سال و نیم قاضی برابری میکند و پسرم دیگر ازاد میشود یا آن یک سال زندانی کشیده شده در آن یک سال و نیم لحاظ شده بود و بعد حکم داده شده یعنی پسرم باید یک سال و نیم دیگر هم زندانی بکشد ؟ ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

یک وکیل

باید اجرای احکام بروید اما اگر در مدت آزادی مشروط مرتکب جرم شده مجازات قبلی را هم خواهد کشید.