مشاوره حقوقی رایگان - رای کمیسیون پزشکی در ادارات چگونه اجرا می شود

با سلام.
من از آذر ماه سال 1401
به علت پارگی شدید دیسک گردن و دیسک کمر به کمیسیون پزشکی مراجعه نمودم. کمیسیون پزشکی استان فارس رای به تغییر شغل و محل کار و اجتناب از کار سنگین و‌ رفت و آمد طولانی در جاده کرده اما اموراداری جهاد کشاورزی استان فارس بدون توجه به شرایط جسمی من با انتقالی و حتی ماموریت من موافقت نکرده و آن را منوط به موافقت مدیر شهرستان مبدا نموده است.
آیا با وضعیت پزشکی من و رای شورای پزشکی استان امور اداری جهاد کشاورزی می تواند چنین روندی را دنبال کند؟
از کدام مرجع قضایی باید پیگیر وضعیت کاری خود بشوم.
آیا باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟