مشاوره حقوقی رایگان - باسلام سوال بنده در مورد اعتبار اسناد قدیمی و دستنویس های زمان پهلوی

باسلام بنده پدرم 22سال هست که فوت کردن و بنده تازه اسناد زمینهای کشاورزی شامل سند تک برگی زمان پهلوی سندهای 60سال پیش دارای تمبر معتبر ان زمان برگه و دستنویس های قدیمی دارای مهر و اثرانگلشت پیدا کردم و تازه میخواهم پیگیر بشم حال سوال بنده این هست که آیا این سند و مدارک قدیمی که بالای 50سال قدمت دارن و کاملا کهنه و دست نخورده هستن و مشخصات ملک و زمین هم درج شده درآنها قابل پیگیری و گرفتن حق قانونی هستم ؟؟سپاس فراوان از شما عزیزان

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله مشروط بر اینکه زمین توسط پدر شما به شخص دیگری فروخته نشده باشد