مشاوره حقوقی رایگان - رای کمیسیون پزشکی

من از آذر ماه سال گذشته به علت پارگی شدید دیسک گردن و همچنین دیسک کمر به کمیسیون پزشکی مراجعه نمودم و کمیسیون پزشکی رای به تغییر محل کار و شغل و اجتناب از کار سخت و تردد طولانی در جاده نمودند.
اما امور اداری جهاد کشاورزی استان فارس بدون توجه به شرایط جسمیم و رای شورای پزشکی استان فارس تا کنون هیچ اقدامی انجام نداده اند و تایید ماموریت من را منوط به موافقت مدیر شهرستان مبدا نموده اند.
آیا امور اداری می تواند شرایط پزشکی من و رای شورای پزشکی را نادیده بگیرد؟
آیا من برای رسیدگی به پرونده ام به دیوان عدالت اداری باید نامه بنویسم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام . امور اداری می‌بایست نظریه کمسیون پزشکی را لحاظ قرار دهد