مشاوره حقوقی رایگان - درمورد اعتبار اسناد و مدارک قدیمی و بالای 50سال

باسلام بنده 22سال از فوت پدرم گذشته و تازه اسناد و مدارکی پیدا کرده ام که شامل سندهای تک برگی قدیمی زمان پهلوی بالای 45یا 50سال ودستنویس های قدیمی که دارای مهر و اثر انگشت هم هستن و اسناد زمین کشاورزی که پدر بنده حدود 60سال پیش خریداری کرده . حال سوال بنده این هست که این اسناد و دستنویس های قدیمی و زمان شاه و پهلوی دارای اعتبار قانونی هستن و میتوان قانونی پیگیر بشیم ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله . ولی بستگی به ابن دارد که پدر شما به شخص دیگری نفروخته باشن