مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید حدود دوسال نیم شده که درحال رفتن دادگاه هستم بخاطر کتک کاری سوءرفتار بددهنی.. .شوهرم حاضر به طلاق نیست درخواست عسر و حرج هم باید مدرک باشه ارائه بدم. منم مدرکی ندارم مهریه هم دارم میگیرم ولی بازم راضی به طلاق نیست. لطفا کمکم کنید من باید چیکار کنم که طلاقم بده؟؟باید چه درخواستی بدم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمانوشتیدکه شوهرم بخاطر کتک کاری سوءرفتار بددهنی.. وبعدنوشتیدعسروحرج بایدمدرک باشه...وقتی که شماراکتک میزندبه پزشکی قانونی برویدوگواهی مبنی برضرب وجرح عمدی بگیریدتاعسروحرج برای دادگاه ثابت شود.موفق باشید

پرسشگر :

با سلام خسته نباشید. چندتا نامه پزشکی و نامه کلانتری دارم که کتک زده ولی چون قبلا شکایتی نکرده بودم با اصرار خانواده برگشته بودم منزل دادگاه نمی پذیره نامه پزشکی رو. اگر شاهد ببرم آیاثابت میشه؟ خیلی متشکرم

پرسشگر :

من دوساله میشه منزل مادرم هستم.نامه پزشکی برای قبل این دوساله .که شکایت نکرده بودم دادگاهم نمیپذیره گفتن باید شکایت میکردی.من فقط طلاق میخوام لطفا بهم کمک کنید چه از چه راهی میتونم طلاقمو بگیرم .تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود