مشاوره حقوقی رایگان - توافق نامه ای که بین محکوم له و محکوم علیه منعقد میشود در چه صورت طرفین میتوانند ان را نقض کنند

توافق نامه ای مابین طرفین منعقد شد که طی دو قسط باید وجهی به محکوم له داده شود که قسط اول واریز شد اما بعد از پرداخت محکوم له از استان درخواست تجدیدنظر کرده و ما اجبارا قسط دوم را نتوانستیم بپردازیم حالا انها توافق را لغو و دادگاه هم رای را بر علیه ما صادر نموده حال ما چه کاری انجام دهیم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید