مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مغازه

من 17 سال پیش سرقفلی مغازه ای را با صلح تجویز منافع خریداری کردم و بجای صاحب ملک نماینده دادگاه امضا کرد وجدیدا ستاد اجرایی فرمان امام ساختمان فوق وکیل ملک را بنام خودش سند زده و سرقفلی ما را تایید کرده ولی ما زیر زمینی تجاری داریم که در سرقفلی نوشته شده زیر زمین به استثنا سه اطاق آخر که برای اطاق دیوترم وابگرمکن نباشد از اجاره مستثنی می‌باشد .که در آخرین پایان کارکه مالک اصلی از شهرداری گرفته 105متر از 136 متر تجاری می‌باشد.ولی الان ستاد میگوید 55 متر کال شما هست چه بایبکنیم در صورتی که 45 سال هست که این زیرزمین به همین صورت بوده

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

موضوع شما نیاز به مراجعه حضوری به وکیل و مطالعه اسناد و مدارک دارد